Dagevenement Geel i.s.m. BTA - 10/06/2014

 

DS Technical Nonwoven verwelkomde de enthousiaste tuiniers van BTA (Bedrijfsgroep Tuinaannemers Antwerpen) onder een stralend zonnetje!

Het event werd ingezet met een bondige uiteenzetting over de verschillende types onkruiddoek op de markt, de vele voordelen van Biocovers en de verschillende Life+ referentie sites in Europa. Vervolgens stond een geleid bezoek aan de berm op het programma en werd de installatie van het doek via een ludieke maar professionele demonstratie toegelicht.  We sloten af met een gezellige netwerklunch!

DS Technical Nonwoven wenst alle aanwezigen te bedanken voor hun aanwezigheid en interesse!

 

 

 

**********************************************************************************************************************************************************

Op dinsdag 10 juni 2014 organiseert DS Technical Nonwoven i.s.m. BTA (de Bedrijfsgroep Tuinaannemers Antwerpen) een dagevenement over bio-degradeerbaar en composteerbaar onkruiddoek.

Tijdens een infosessie komt u alles te weten over de kracht en de voordelen van dit nieuw, revolutionair en 100% BIO-DEGRADEERBAAR ONKRUIDDOEK. Een geleid bezoek aan onze pilootsite in Geel staat eveneens op de agenda.

 

AGENDA:

 

10u. - 10u.30

Ontvangst met koffie

 

10u.30 - 11u.45

Infosessie Biocovers

Begeleid bezoek pilootsite Geel

 

11u.45 - 12u.30

Netwerk event met broodjeslunch

   

Locatie: Kantine sportpark St-Dimpna, toegang via Eikenvelden nr.83, 2440 Geel

 

Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan door contact op te nemen met Sabine Victor op 0476/93.18.62 of via mail Sabine.Victor@dsnonwoven.com

 

Dit evenement kan rekenen op de steun van Life+